Holistisk utøvere innen helse, har lenge anerkjent at Hippokrates hadde rett når han rådet leger til å behandle individet i stedet for sykdommen.

På 1800-tallet postulerte Louis Pasteur, far til moderne mikrobiologi, at infeksjoner ble forårsaket av bakterier og virus. Biologen Antoine Beauchamp, støttet av forskeren Claude Bernard med flere andre dyktige vitenskapsmenn på den tiden, hevdet offentlig at de var uenig, og mente at det var feil eller ubalanse i det indre miljøet i kroppen – som gjør det mulig for bakterier og virus å forårsake sykdom. Den medisinske profesjonen valgte side med Pasteur, selv om han selv ved slutten av sitt liv, anerkjente at Beauchamp hadde rett. ”Mikrobene betyr ikke noe, terrenget (det indre miljø) betyr alt.”

Moderne medisin har, uheldigvis for pasientene, holdt seg til den opprinnelige beslutningen. Heldigvis har René Quinton, og en rekke andre forskere som levde på samme tid, gjennomført den opprinnelige forskningen – og det er nå mye dokumentert bevis på de gunstige effektene av Quinton Isotonic og Quinton Hypertonic har ved en rekke helsemessige forhold. Det er svært få kontraindikasjoner og ingen rapporterte bivirkninger i over 110 år! Det har vært positive rapporter som indikerer bruk ved pediatri, respirasjonsproblemer (luftveiproblemer), nevrologi, allergier, gastro-enterology (mage/tarm problemer), Dermatologi (hudproblemer), Hormonbalanse, urologi osv.

Gitt oppnåelse av det riktige interne miljøet i kroppen – vil friske celler og informasjon fra genene få til en restaurering av helsen. Kroppen vil helbrede seg selv.

Hva gjør opprinnelige Quinton så unik?

Original Quinton Plasma er naturlig cellenæring, og produktene er svært forskjellige fra vanlige sjøvann på grunn av plankton sekreter som er samlet innenfra en vortex plankton oppblomstring i havet. Quinton produkter inneholder ikke bare mineraler i nesten nøyaktig samme proporsjonene som finnes i blodplasma, men også antioksidanter, RNA og aminosyrer. Biologen og forskeren René Quinton beskrev denne havsplasma som “opprinnelsen til liv”.

Eksperimenter for å tørke Quinton plasma og gjeninnføre det med destillert vann har ikke kunnet reprodusere resultatene som oppnås med hjelp av det originale produktet. Dette viser hvor unikt Quinton Plasma er og at det skiller seg ut fra kopiprodukter basert på sjøvann alene. Etter at det er tall opp fra havet, blir Quinton plasma kaldt micro-filtrert for å bevare det levende aspekt av mineraler og andre næringsstoffer. Deretter lagres det i 10ml glass-ampuller av samme grunn.

Quinton Marine Plasma er sannsynligvis et av de beste kosttil-skudd som er tilgjengelig for å støtte  kroppens systemer og holde den sunn og friske.

1-2 ampuller Isotonic pr. dag er nok til vedlikehold og for å holde blodet rent.

Er man syk, bør man starte med Quinton Isotonic de første 2-3 ukene hvoretter man legger til 1 Hypertonic på morgenen.

Generelt kan man si at Hypertonic mineraliserer kroppen og Isotonic regenererer cellene.

 

Oddvar Forsberg

Herbalist, Vitalist, Helseforsker

Legg igjen en kommentar