Hva lurer du på?

Hva er Hypertonic og Isotonic?

Isotonisk løsning
En isotonisk løsning har samme konsentrasjon som er tilstede i kroppens blod eller celler. Både blodet og Quinton Isotonic har et saltinnhold på 0,9% og regenererer cellene. Konsentrasjonen er viktig på det medisinske feltet da det direkte påvirker levende celler.

Quinton Hypertonisk løsning
Hypertonisk løsning har større konsentrasjon av oppløst væske (salt og mineraler) utenfor celler enn inne i celler. Salt er transportøren av mineraler. Quinton Hypertonic har et saltinnhold på 3,3%, og gir hele 78 lett opptakbare mineraler og sporstoffer til kroppen.

Hva er Quinton terapi?

Quinton terapi er en teknikk for cellulær ernæring som støttes av mer enn 100 års klinisk bruk av Quinton plasma på sykehus og klinikker, hvor utallige studier har viste dets gunstige effekter på pasienters helse.
Quinton® plasma er en helt spesiell type sjøvann som tas opp inne i en sesongmessig vortex-planktonblomstring i et vernet område av Atlanterhavet. Det transporteres raskt til Quinton Laboriatoriet hvor det omgående gjennomgår en patentert kald-mikrosterilisering som bevarer alle havets næringsstoffer. På denne måten får vi del i havets helbredende kraft. 

Hva gjør Quinton Plasma?

Skaper balanse i kroppens indre miljø
Gir deg over 90 forskjellige, helt naturlige næringsstoffer fra havet, hvorav hele 78 mineraler og sporstoffer, alt i innbyrdes korrekte mengder. Dette gjenoppretter kroppens energibalanse og helse – og gir kroppen din et løft!

Regenererer cellene
Fordi Quinton® plasma bringer alle de elementer som er viktig for cellenes funksjon – og i en naturlig biotilgjengelig (lett opptakbar) form, regenereres kroppens celler.

Gjenoppretter homeostase (balanse)
ved å styrke kroppens selvregulering som holder balanse i organismens komposisjoner og egenskaper, gjenopprettes det indre miljø eller ”terreng”, noe som er helt avgjørende for å oppnå god helse.

Bringer salter og alle naturlige mineraler i korrekt innbyrdes forhold
Dette er nødvendig for kroppens muskler og de mange funksjoner kroppen utfører.

Fungerer som et kosttilskudd
Dette gjør Quinton® plasma ved å regulere fordøyelse og metabolisk utvikling (energiomsetning), som i sin tur gir optimal helse, energi og livskvalitet.

Regulerer pH-verdien i kroppens væsker (mineralbalansen)
Quinton® plasma vil opprettholde optimale nivåer i syre/base-balansen og væskebalansen (hydrerering).

Quinton® plasma stimulerer den immunologiske funksjon
ved å styrke immunsystemet og øke dets funksjon ovenfor infeksjoner. Forskere ved Universitetet i Alicante har, i samarbeid med Laboratories Quinton, gjennomført en undersøkelse* som viser at Quinton Havvann aktiverer immun-systemet. Den beskyttende effekten styrker kroppen mot virus, lavt immunforsvar, bakterier og andre sesongbaserte patogener (sykdomsfremkallende bakterier). * Se mer under FORSKNING.

Fremmer en korrekt hormonproduksjon (hormonbalanse)
Quinton® plasma forbedrer kjertelfunksjonen ved å øke responsen i det endokrine system.

“Knekk & drikk”-ampuller /spraybokser
Quinton® plasma er fullstendig rene og trygge produkter. Isotonic og hypertonic kommer i hygieniske “knekk & drikk”-ampuller som er enkle å bruke og er pakket 30 stk. i eske. Hudspray og nesespray kommer i praktiske spraybokser og er pakket enkeltvis.

Prøv det selv
Alle som bruker Quinton Plasma kan fortelle deg at det har noe å gi deg, men vi kan ikke tenke noen bedre måte å demonstrere dette på enn at du prøver det selv. Kjøp 3 esker Quinton Isotonic (30 ampuller i eske), og 2 esker Hypertonic. Ta en “knekk & drikk”-ampulle Isotonic den første måneden, deretter tar du 1 Isotonic om morgenen og 1 Hypertonic på ettermiddag/kveld og etter noen få uker vil du merke forskjell i helse og livskvalitet!

100 Prosent Tilfredshets-Garanti.
Quinton Marine Plasma har vært brukt av leger, på sykehus og og klinikker verden over i over 100 år – med svært gode resultat – og uten noen form for bivirkninger! Renè Quinton og hans legeteam i Frankrike reddet hundretusener av liv med Quinton Marie Plasma. Vi tilbyr en fullstendig garanti, med fullstendig tilbakebetalingspolitikk – prøv Quinton®, bruk den i 60 dager, og hvis du ikke merker en forskjell, send resten tilbake for full refusjon. Du har ingenting å tape og mye å vinne. 

Blodtest
Følgende bilder av levende blod ble tatt fra den samme klienten med en måneds mellomrom,

I dette første bildet kleber RBCene (røde blodceller) seg sammen i rouleaux-stabler eller aggregeringer av røde blodlegemer som ikke-spesifikke indikatorer for den tilstedeværende sykdom.

Rouleaux finnes vanligvis hos pasienter med infeksjoner, multiple myelomer, betennelser og kreft. Det forekommer også i diabetes mellitus og er en av de årsaksmessige faktorene for mikrovaskulær okklusjon (blokkering) i diabetisk retinopati. Det nederste bilde er levende blodbilde som ble tatt én måned senere fra samme klient, som hadde tatt 1 ampulle à 10 ml Quinton isotonic pr. dag.

 

Upload Image...

Pasientens blod før bruk av Quinton

Upload Image...

Pasientens blod etter bruk av Quinton én måned med 1 ampulle Quinton Isotonic per dag