NatureGreens er dedikert til å levere de beste naturlige næringsprodukter, høykvalitets mineraltilskudd og andre produkter som virkelig styrker helsen. Vi ønsker å dele vår kunnskap slik at folk kan ta bedre beslutninger vedrørende deres egen kropp og helse.

NatureGreens støtter opp under disse målene med en bedriftsfilosofi som følger de høyeste etiske standarder og retningslinjer i alle våre aktiviteter.

Vårt hovedprodukt, Quinton Plasma, er produsert av Laboratoires Quinton International SL, Spania og følger René Quinton tradisjoner med hensyn til innhøsting av Quinton sjøvann fra en uberørt, sesongmessig plankton- blomstring i havet i et beskyttet område av Atlanterhavet. Dette sjøvann, eller rettere sagt havplasma, transporteres under strenge farmasøytiske regler og vilkår til laboratoriet i Alicante, Spania, hvor det gjennomgår kald mikrofiltrering for å sikre produktets renhet og bevare dets organiske kvaliteter. Dette vannet er deretter forseglet i spesielle glassampuller og på spraybokser for henholdsvis innvendig og utvendig bruk.

NatureGreens Ltd. er eksklusiv distributør for alle Quinton produkter i de Skandinaviske land (Norge, Sverige og Danmark).

Kom i kontakt med oss

Adresse

NatureGreens Ltd.
Postboks 735
1509 Moss